• shapeshapeshape

  Consulting for
  Every Business

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur elit eusmod

 • shapeshapeshape

  Consulting for
  Every Business

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur elit eusmod

OUR INTRODUCTIONS

Στη REVPROFIT

Στη REVPROFIT έχουμε ως κύριο σκοπό και αποστολή την παροχή ολοκληρωμένων, εξατομικευμένων υπηρεσιών Marketing και Πωλήσεων (Online & Offline), προς επιχειρήσεις στον κλάδο της Φιλοξενίας, ξενοδοχεία, βίλες και λοιπά καταλύματα

Επιδίωξη μας είναι να οργανώσουμε και να εφαρμόσουμε μια αποτελεσματική και δυναμική στρατηγική απόδοσης εσόδων προκειμένου να αυξήσουμε τα κέρδη ενός καταλύματος.

Our Mission is to Protect your Business & Much More

GET TO KNOW US

Το επιτυγχάνουμε έχοντας ως βάση την επιστημονική κατάρτιση και την πολυετή επαγγελματική εμπειρία των στελεχών μας.  Για την λήψη αποφάσεων και τον αποτελεσματικό στρατηγικό σχεδιασμό πωλήσεων αξιοποιούμε πλήρως τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία.

Η παροχή των υπηρεσιών μας βασίζεται στις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας που είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, η εχεμύθεια και η διαφάνεια στις συμφωνίες και συναλλαγές και περιλαμβάνει αδιάκοπη 24ωρη εξυπηρέτηση.

We’re Delivering the Best Consulting & Finance Services

Τα στελέχη που αποτελούμε τον κορμό της REVPROFIT

Ο Θοδωρής Καραγκούνης αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ι. Τουριστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης το 1995. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Hospitality and Tourism Management” του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος και παρέχει τις υπηρεσίες του ως εκπαιδευτικός στον τομέα του τουρισμού και φιλοξενίας σε διαφορά Ι.Ε.Κ. της Ελλάδος από το 2004. Ομιλεί τρεις γλώσσες και έχει ξεκινήσει την καριέρα του στα ξενοδοχεία από το 1991 με διαφορετικούς πάντα ρόλους και σε διαφορετικά τμήματα ώσπου από το 2000 και έπειτα διοικεί με επιτυχία ως Γενικός Διευθυντής διάφορες ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις. Επίσης έχει εξειδίκευση στη φιλοξενία ατόμων με αναπηρία λόγω της 3ετους διεύθυνσης της ¨Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» αλλά και των επιστημονικών του εργασιών στα Α.Μ.Ε.Α.

Θεόδωρος Καραγκούνης

Ο Ανδρέας Γιαννάκος σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μέχρι το 2018 στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών και επίσης ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος στο τμήμα της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Ομιλεί τρεις γλώσσες και έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Expedia από το 2019 σε ποικίλους ρόλους σε Πράγα και Αθήνα έως το 2021. Από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στο Skroutz μία Start up η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του e-commerce όπου οργανώνει διάφορες δράσεις και καμπάνιες για την ανάπτυξη μικρό-μεσαίων επιχειρήσεων.

Ανδρέας Γιαννάκος
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

GET TO KNOW US

Set up
Καταλύματος


Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε το κατάλυμα σας στην αγορά του διαδικτύου επιλέγοντας τις κατάλληλες πλατφόρμες διαδικτυακών κρατήσεων (OTAs), μεταπωλητών (Wholesalers) και συστήματα διαχείρισης κρατήσεων (GDS), ανάλογα με τη γεωγραφική θέση και το κοινό στο οποίο απευθύνεται το κατάλυμα. 

Επιπρόσθετα φροντίζουμε από την αρχή να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις, αξιοποιώντας στο έπακρο τις διαθέσιμες τεχνολογικές δυνατότητες που παρέχει η κάθε πλατφόρμα. Ενδεικτικά οι πλατφόρμες στις οποίες τοποθετούμε κάθε κατάλυμα είναι οι Booking.com, Expedia, Trip.com, Agoda και άλλες.

GET TO KNOW US

Στρατηγική
διαχείριση πωλήσεων

Αφού ενεργοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για τη μεγιστοποίηση της διαδικτυακής προβολής μελετούμε και αναλύουμε τον ανταγωνισμό και υλοποιούμε τη δυναμική στρατηγική Online πωλήσεων του καταλύματος.

Εφαρμόζοντας ερευνητικές διαδικασίες και αναλύοντας τα δεδομένα προσφοράς και ζήτησης ανά́ αγορά & εθνικότητα για κάθε περίοδο, δημιουργούμε διαφορετικούς τύπους τιμοκαταλόγων με σκοπό να πετύχουμε τη μέγιστη απόδοση.

Πραγματοποιούμε καθημερινό Yield & Revenue Management στοχεύοντας σε διαφορετικές αγορές, ανάλογα με τη ζήτηση και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την μεγιστοποίηση της μέσης ημερήσιας τιμής (ADR) και του μέγιστου κέρδους.

GET TO KNOW US

Μεγιστοποίηση
Direct Κρατήσεων

Ακολουθούμε συγκεκριμένες μεθόδους ώστε να αυξήσουμε τις απευθείας κρατήσεις και να μειώσουμε την παροχή προμήθειας στα διαχειριστικά διαδικτυακά κανάλια όπως: 

ενσωμάτωση Μηχανής Άμεσης Κράτησης στον ιστότοπο του εκάστοτε καταλύματος, 

Σύνδεση με Channel manager

Στρατηγική προσφορών

Σύνδεση με διαφορετικά κανάλια Metasearch και Bidding Marketing 

Υλοποίηση Προωθητικών Ενεργειών Digital Marketing

GET TO KNOW US

Συνεργασία Tour Operators και Ταξιδιωτικά γραφεία

Στη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας μας στο χώρο της διαχείρισης μονάδων φιλοξενίας έχουμε δημιουργήσει προσωπικές γνωριμίες και επαφές με Tour Operators και Ταξιδιωτικούς πράκτορες, αλλά και έναν μηχανισμό δικτύωσης με τους σημαντικότερους παράγοντες στις μεγαλύτερες αγορές στις οποίες στοχεύει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός. 

Το γεγονός αυτό παρέχει τη δυνατότητα διείσδυσης στις αγορές αυτές με τη σύναψη συμβολαίων συνεργασίας με τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς.

GET TO KNOW US

Ολοκληρωμένες
Υπηρεσίες Μάρκετινγκ

Η υλοποίηση των υπηρεσιών online και offline πωλήσεων προϋποθέτει άριστη συνεργασία με το τμήμα Marketing του καταλύματος. Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη υποστήριξης στον τομέα αυτό μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε παρέχοντας επιμέρους υπηρεσίες όπως είναι:

Στρατηγικός Σχεδιασμός Επιχείρησης (Business & Marketing Plan)

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας (Branding)

Παραγωγή πρωτογενούς υλικού (Content)

Παραγωγή ολοκληρωμένων υλικών (Creative)

Διαφήμιση (Advertising)

Ενέργειες Ψηφιακής Προώθησης (Digital Marketing)

Διαχείριση κοινωνικών δικτύων (Social Media Management)

Ενέργειες Προώθησης Πωλήσεων (Sales Promotion)

Δημόσιες Σχέσεις (Public Relations)

Οι στρατηγικοί
συνεργάτες μας